Tel: +86 574 88369598

E-post: bowlong@nbweikang.com

alla kategorier

Företagsprofil

Hem> Om Oss > Företagsprofil

Vi etablerades den 18 maj 1996 och har nu varit ett stort företag med stor ekonomisk styrka, vårt företag täcker mer än 13,000 2 m30,000,000 och den totala investeringen är mer än 400 800 30 CNY. Vi är specialiserade på tillverkning av icke-järnhaltiga metallprodukter såsom koppar (plåt, stång, rad, band); syrefri koppar (plåt, stång, rad, band); kopparsilverlegering (plåt, stång, rad, band); tellurkoppar (plåt, stång, rad, band); profilerad koppar och så vidare med D1250*98000mm valsverk, stor elektrisk ugn, XNUMXt raddragmaskin, XNUMXt extruder och duplexelektrolysinstrument, loopresistanstestare och spektrofotometer, etc., som alla är tillverkade av tillverkare som utsetts av det tidigare ministeriet för metallurgi. Vi kan tillhandahålla mer än XNUMXMT kopparplåt, band och rad årligen och alla produkter kan uppfylla speciella krav från användare både här och utomlands. För att möta användarnas krav och förväntningar anställde vi senior ingenjörer från Luotong och Shangya, etc. som våra tekniska chefer, så vår tekniska förmåga förbättras allt mer.

Vi ligger i Ningbo högteknologiska område, där ekonomin är den mest välmående i östra Zhejiang-provinsen. Företaget är stängt för huvudvägen till centrum, Tongtu Road, endast 6 km och 20 km till den stora östra hamnen; Beiluns hamn. Så vi har mycket bekväm trafik och uppåtgående geografiskt läge.

Vi har insisterat på den operativa grundsatsen "blygsam och mild för ömsesidig nytta, uppriktig och trogen folkorienterad", serviceanda av "kvalitet först och användaren först", fortsatte att förbättra vårt drift- och ledningssystem. Vi har klarat certifieringen av ISO 9001:2000 först i branschen, vilket har stöttat vår verksamhet effektivt. Och sedan förbättrade vi det inre driftflödet och definierade arbetsuppgifter och krav enligt kvalitetsledningssystemet. Anställda arbetar normativt och ordnat för att öka inköp, försäljning, bearbetning och leverans för att säkerställa och tillfredsställa användarna. Samtidigt som vi driver konventionell handel söker vi efter några nya affärslägen för stål. 2005 startade vi internetverksamhet: www.nbweikang.com . Kunderna kan köpa online, vilket är väldigt bekvämt. Informatisering av företaget är inte bara att använda ett systematiskt verktyg, utan också att uppgradera medvetenheten om innovation och ledning, vilket har varit en del av vår kärnkompetens och företagskultur.

I den utmärkta situationen för ekonomisk utveckling i vår nation kommer vi att ha den historiska möjligheten, arbeta hårt kontinuerligt och insistera på principen att "fortsätt förbättras för att ge extra service till användaren". Baserat på rikliga resurser och detaljerad förvaltning och service, tillämpa oss på kopparmaterial och garantera att leverera tillräckligt med produkter till användarna. Vi ska arbeta hårt för att skapa mer service och nytta för samhället och medarbetarna.


Varför Välj oss

Vekon har varit involverat i tillverkning av kopparprodukter sedan 1996, samlat erfarenhet genom att utveckla olika materialformler, förbättra högprecisionsformar, producera olika kundanpassade koppardelar och undersöka fall från kunders feedback.

Företaget är ISO 9001:2000 certifierat av UKAS (United Kingdom Accreditation Service), äger både metallurgiska och bearbetande produktionslinjer med en årlig kapacitet på 15000 XNUMX ton.


Vekon producerar hela serier av kopparprodukter inklusive:

· koppar stång

· kopparskiva

· kopparremsa / bälte / tejp / spole / rulle

· kopparstång / stång / tråd

· kopparprofil

· kopparskena/kontaktdon

· kundanpassad bearbetad koppardel

samt bearbetningsservice för andra metaller:

· CNC-bearbetning

· skärning

· svarvning/svarvning

· hobbing / fräsning

· böjning / vridning

· stansning

· borrning/tappning

De olika tillverkningsförmågorna drar nytta av våra kraftfulla faciliteter såsom elektrisk ugn, D400x800 valsverk, 1250 tons extruder, 30 tons ritmaskin, CNC-bearbetningscenter och andra svarvar. Dessutom ger den termoinduktivt kopplade argonplasma optiska emissionsspektrometern (ICP-OES), ZEISS 3D sonderingsmätsystem, optisk komparator, durometrar och draghållfasthetstestare korrekta data för förbättring.

Som expert på kopparmaterial och bearbetning av andra metaller, forskar Vekon inom applikationsområden, uppgraderar sig själv för att hålla jämna steg med trenden i branschen, tillämpar expertis i branschen för alltid. Vekon är stolta över sin filosofi om "kunden först", tillhandahåller effektiv service baserad på pragmatisk produktion, förbättrar formel och process för kunder.